سه شنبه, 15ام آبان

شما اینجا هستید: رویه نخست یادگارهای فرهنگی و طبیعی زیست بوم نابودی چشمه بل و اورامان با احداث سد داریان

زیست بوم

نابودی چشمه بل و اورامان با احداث سد داریان

سرپرست گروه کاری نجات چشمه بل گفت: با احداث سد داریان، نه تنها چشمه بل، بلکه تمام طبیعت اورامان از بین می رود.

air-jordan-4-retro-cement-x-new-era-chicago-bulls-sneaker-hook-up-hat | 572548C , nike zoom kd iii boys basketball shoe brands , Where To Buy , nike magista obra fg pewter blue pearl color , Converse Chuck Taylor Platform Earthy Tones String

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مختار هاشمی در هفتمین جلسه گروه کاری نجات چشمه بل با خبرنگاران و انجمن‌های مردم نهاد زیست محیطی استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر چشمه بل در معرض خطر جدی قرار دارد و ما از شنیدن صدای آن محروم شده‌ایم.

وی با اشاره به نامه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور به وزیر نیرو در هفته گذشته مبنی بر دستور پیگیری مشکل چشمه بل، افزود: متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی از سوی مقامات کشوری در این راستا صورت نگرفته است.

هاشمی عنوان کرد: این چشمه از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارای اهمیت بسیاری است و می طلبد که در راستای نجات آن، مسئولان گام های موثرتری بردارند.

وی اعلام کرد: تنها کاری که تاکنون صورت گرفته این است که کارفرما در ماه رمضان، عملیات به اصطلاح نجات بخشی را متوقف کرده، درصورتی که مستندات ما نشان می دهد این عملیات به صورت کامل متوقف نشده است.

سرپرست گروه کاری نجات چشمه بل در ادامه سخنان خود بیان کرد: کارفرمای سد داریان از ما درخواست کرده که روز دوشنبه هفته آینده جلسه ای را با تیم کاری آنها داشته باشیم و در آن به مذاکره و بحث و تبادل نظر بپردازیم که ما نیز در این جلسه حضور خواهیم یافت.

وی ادامه داد: متاسفانه در آزمایشاتی که طی چند روز اخیر از آب چشمه بل صورت گرفته، نتایج آزمایشات نشان می دهد که آب این چشمه به علت عملیات ماشین آلات حفاری، کثیف و کدر شده است، در حالی که کیفیت آب چشمه تغییری نکرده است.

هاشمی ذکر کرد: طرح نجات بخشی که از سوی کارفرمای سد داریان برای نجات چشمه بل مطرح شده، طرحی غیرکارشناسانه است، زیرا به نابودی کامل چشمه می انجامد.

وی خاطرنشان کرد: آنها هدف از این کار خود را انتقال آب سد داریان به سد پالنگان، زیویه و دشت‌های حوزه کرخه بیان کرده‌اند که این طرح نیز غیرکارشناسی است.

سرپرست گروه کاری نجات چشمه بل در پایان یادآور شد: با احداث سد داریان، نه تنها چشمه بل، بلکه تمام طبیعت اورامان از بین می رود.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه راهکارهای نجات چشمه بل توسط نمایندگان انجمن های مردم نهاد زیست محیطی کردستان و اعضای گروه کاری نجات چشمه بل مطرح شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه