سه شنبه, 15ام آبان

شما اینجا هستید: رویه نخست کتاب‌شناخت کتاب‌ کتاب‌های انتشارات سمرقند

کتاب‌

کتاب‌های انتشارات سمرقند

کتاب بهترین هدیه است. به عزیزان خود کتاب پیش‌کش کنیم.

 

کتابهای انتشارات سمرقند

کتاب‌های نشر سمرقند

فروش تلفنی: 02188314612


 

کتابهای انتشارات هزار کرمان

کتابهای  نشر هزار
فروش تلفنی: 66923946

تألیفات دکتر محمد مصدق

نگاهی به آثار و کتابهای دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

کتاب‌شناسی بانو فرانک دوانلو

گفتگو با دکتر جهانشاه درخشانی 1 - آریایی‌ها از شمال نیامدند

گفتگو با دکتر جهانشاه درخشانی 2 - تمدنی که از نو باید شناخت

گزارش تصویری کتابهای نشر هزار و سمرقند

می‌توانید همه‌ عکس‌های زیر را از اینجا بارگذاری کنید.

 معرفی کتاب انتشارات سمرقند سال 89

 

 

آثار دکتر هوشنگ طالع در  نمایشگاه کتاب تهران

مجموعه‌ای از کتاب‌های دکتر هوشنگ طالع در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ارائه شده است.

به گزارش ایرانبوم، از میان مجموعه آثار دکتر هوشنگ طالع کتاب‌هایی چون چاپِ اول «نهضت پان‌ایرانیسم و رستاخیز رهایی‌بخش کردان آن سوی مرز»، چاپِ اول «روز 28 امرداد، میدان بهارستان»، چاپِ اول «تو را ایران می‌نامم (مجموعه شعر)»، «تاریخ تجزیه‌ی ایران (شش دفتر)»، «تجاوز عراق، خیانت خودی، حمایت بیگانه»، «تاریخ ایران کهن»، «جهان‌نمای تاریخ ایران ( 10762 پیش از میلاد تا 1970 میلادی)»، «بر آمدن صفویان و بازسازی دولت فراگیر ملی»، «ناسیونالیسم ایرانی»، «قراردادالجزایر و پی‌آمدهای آن»، «گوشه‌های پنهان برای تجزیهٔ مهاباد»، «روز سی تیر، میدان بهارستان»، «مسکو : زمستان سرد 1324»، «چکیده تاریخ تجزیه‌ی ایران»، در غرفه انتشارات سمرقند در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است

 

 کتاب چکیده تاریخ تجزیه ایران (نوشتهٔ دکتر هوشنگ طالع) به صورت الکترونیکی

 روند شومی که به شکل گیری مفهومی به نام «تاریخ تجزیهٔ ایران» در متن‌های تاریخی ایران معاصر انجامید، از دوم امرداد 1162 خورشیدی و با امضای قرارداد تحت‌الحمایگی میان گرجستان و روسیه آغاز شد. پس از آن، در دوره‌ای یکصد و پنجاه ساله، بزرگترین «تجزیهٔ سرزمینی» در تاریخ جهان شکل گرفت و طی آن، نزدیک به دو سوم از پهنهٔ کشور ایران با دست‌اندازی‌های روسیهٔ تزاری و توطئه‌های دولت انگلستان از پیکر آن جدا شد.
محمود محمود، تاریخنگار ایرانی در این باره در کتاب تاریخ روابط سیاسی ایران و انگلیس در قرن نوزدهم می‌نویسد: « در این یکصد و پنجاه سال، روس و انگلیس، به قدری به ایران صدمه رسانیده‌اند که قلم از شرح آن عاجز است. هرگاه منصفانه در تاریخ یکصد و پنجاه سالهٔ ایران نظر شود، صدمات و تعدیّات و تجاوزات روس‌ها بر ایران، محرک اصلی همان دولت انگلستان است.»
دکتر هوشنگ طالع، پژوهشگر معاصر با بررسی متن‌های تاریخی و سندهای سیاسی، چگونگی تجزیهٔ ایران و عامل‌های موثر در آن را نشان داده و تاریخی مستند از روند تجزیهٔ ایران به دست داده است. این کتاب چکیده‌ای از یک کتاب چندی‌جلدی (6 دفتر) به نام تاریخ تجزیهٔ ایران است.


چکیده تاریخ تجزیه ایران
نوشته: دکتر هوشنگ طالع
چاپ سوم (ویرایش دوم) – 1388 (چاپ نخست 1381)
360 صفحه – 10000 تومان

ناشر: سمرقند – تلفن: 02188314612

دفتر پنجم تاریخ تجزیۀ ایران

معرفی کتاب تاریخ تجزیه‌ی ایران - دفتر یکم

معرفی دوره تاریخ تجزیه ایران

رنجی که برده‌ایم، راهی که در پیش است گفتگو با دکتر هوشنگ طالع - بخش نخست

رنجی که برده‌ایم، راهی که در پیش است گفت و گو با دکتر هوشنگ طالع - بخش دوم

تاریخ تجزیۀ‌ ایران‌ در یک نگاه

چگونه نقشه ایران به شمایل گربه درآمد؟

«هلال خضیب» در رابطه با تجزیه‎ سرزمین‎های ایرانی ‎نشین

گاه‌شمار تجزیهٔ‌ ایران‌

 

آذربایجان و اران

 آذری یا زبان باستان آذربایجان

گذری در کتاب «آذربایجان و اران»

كتاب شناخت؛ معرفی کتاب‌های آذربایجان و اران، مطالعاتی دربارۀ تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان، تجزیه قفقاز

معرفی کتاب آذربایجان و اران 2

 

 

 گوشه‌های پنهان توطئه برای تجزیۀ مهاباد ـ نوشته دکتر هوشنگ طالع و پیمان حریقی

معرفی کتاب گوشه‌های پنهان، برای تجزیه

سال‌های سال، جای این اثر پژوهشی درباره‌ی ماهیت راستین جمهوری مهاباد و نیز ماهیت بی‌نقاب رهبران آن، به‌ویژه قاضی محمد، خالی بود. کتاب‌های موجود درباره‌ی این رخ‌داد که کم‌تر از سوی پژوهندگان ایرانی بدان پرداخته شده است، بیش‌تر نوشته‌ی بیگانگان است که با کم‌آشنایی به تاریخ و فرهنگ ایران‌زمین و هم‌چنین مسایل ایران، بسیار سطحی نوشته شده‌اند.  کتاب‌های نوشته شده از سوی نویسندگان داخلی، بیش‌تر با یک پیش‌داوری و بدون اشاره به منابع و مدارک و شعارگونه و تخیلی نوشته شده‌اند. در این میان، به جرات می‌توان گفت که پیش از انتشار کتاب گوشه‌های پنهان توطئه برای تجزیه‌ی مهاباد، هیچ نوشتار مستند و دقیقی درباره‌ی این رخ‌داد مهم تاریخ ایران، وجود نداشت. دنباله نوشتار

کتابی سودمند در بارهٔ دولت سازی روسیهٔ شوروی در ایران

 

پان ترکیسم ـ ایران و آذربایجان ـ نوشتۀ محمدرضا محسنی با پیش‌گفتاری از:  دکتر هوشنگ طالع

این کتاب، پژوهشی است در تاریخ و فرهنگ ایران و آذربایجان و ریشه‌های اندیشه‌ی واهی و ناراست پان‌ترکیسم.
پان‌ترکیسم، چیزی جز اوهام و پندار نیست و بازگوکننده‌ی آرزوهای گویندگان آن است. اوهامی که تنها برپایه‌ی زور و پیروی از سیاست  « زیان کسان از پی سود خویش»، شاید امکان تحقق آن، که نه در عالم واقع، بلکه در عالم ذهن، امکان‌پذیر است. در گفتار یکم این کتاب زیر عنوان «پان ترکیسم چیست؟» آمده است: « با بررسی مدارک و اسناد هم پیوند با آذربایجان، تاکنون هیچ نشانه‌ای مبنی بر ترک زبان یا ترک نژاد بودن مردمان آذربایجان به دست نیامده است. حتا این پرسمان، پس از ورود اعراب به ایران نیز صدق می‌کند. چرا که تا پیش از دوره‌ی صفویه، حتا یک بند نوشته به زبان ترکی بر روی گل، سنگ، پوست یا غیره در آذربایجان بدست نیامده است. در حالی که سراسر منابع پیش و پس از اسلام، اعم از نوشته‌های تاریخ‌نگاران یونانی، رومی، عرب و ایرانی، هم‌چنین سنگ‌نبشته‌ها، سازه‌های باستانی و حتا پژوهش‌های ژنتیکی و آثار پژوهشی درون‌مرزی و برون‌مرزی، نشان از یگانگی و هم‌ریشه بودن مردم آذربایجان با دیگر مردمان ایرانی‌تبار دارد. دنباله نوشتار

 

 ناسیونالیسم ایرانی ـ دکتر هوشنگ طالع

ناسیونالیسم ایرانی

در این نوشتار، به ریشه‌های ناسیونالیسم ایرانی پرداخته شده است که نخستین نشانی‌های نوشتاری آن به چندین هزار سال پیش‌ می‌رسد، در حالی که اندیشه‌ی ناسیونالیسم در اروپا، که پیوند ناگسستنی با وجود «ملت» دارد، اندیشه‌ای است  نو که مربوط به قرن هژدهم میلادی است.
در این نوشتار، ریشه‌های ناسیونالیسم اروپایی، در کشورهای انگلستان، فرانسه و آلمان، مورد بررسی قرار گرفته و سپس به ریشه‌های ناسیونالیسم ایرانی، بن‌مایه‌های ناسیونالیسم ایرانی، جهان‌بینی ایرانی و سرانجام به «پان ایرانیسم» به عنوان تظاهر ناسیونالیسم ایرانی در هنگام تجزیه و وحدت، اشاره‌های دقیق شده است.
هم‌چنین در این نوشتار به گونه گسترده، ناسیونالیسم تاریخی و اجتماعی، مورد بحث قرار گرفته است.

 

 

کتاب تربیت دینی در آیینۀ شاهنامه نوشته علی‌محمد آقاعلیخانی

معرفی کتاب تربیت دینی در آیینه‌ی شاهنامه‌

این کتاب از معدود کتاب‌هایی است که به تحلیل محتوای شاهنامه پرداخته است. این کتاب در پنج بخش جداگانه به شرح زیر ضمن معرفی کلی فردوسی و کار سترگ او، تلاش کرده است که با نگاهی از منظر فلسفه و بنیان‌های تربیتی، موضوع آموزش و پرورش انسان را از دیدگاه شاهنامه که نمایه فرهنگ دیرین ایران زمین است، در بعد تربیت دینی از دل اشعار و داستان‌های شاهنامه بر کشیده و دسته‌بندی کند.
بخش نخست کتاب در برگیرنده موضوعات کلی هم‌چون پیش‌گفتار، فردوسی کیست؟ شاهنامه چیست؟ شاهنامه را چه اندازه می‌شناسیم، بازخوانی نقش و اهمیت کار بزرگ فردوسی، شاهنامه در نگرش ایرانیان و... است. بخش دوم به تربیت، ابعاد تربیت انسان در آیینه‌ی دیدگاه‌ها، ماهیت تربیت حقیقی، تربیت و فرهنگ در ایران و...  پرداخته است. بخش سوم کتاب موضوع تربیت دینی، مفهوم آن در دیدگاه‌ها، بستگی تربیت و تربیت دینی و...  را به بحث گذاشته است. در بخش چهارم انسان نمونه‌ی شاهنامه به صورت کوتاه معرفی شده و از آن‌جا که هدف بنیادی کتاب ارایه یک تصویر روشن از انسان کامل یا الگوی ایرانی یک انسان شایسته است کوتاه سخنی از کارهای پیشین انجام شده در زمینه شاهنامه در باب تربیت با عنوان گذری بر نگاه‌های تربیتی شاهنامه آمده است و بخش پنجم نیز ضمن ارایه دسته‌بندی‌های استخراج شده از محتوای تربیتی شاهنامه آن دسته از شعرهایی را که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم خواننده را به دین و آموزه‌های دینی توجه می‌دهند آمده است و در پایان نیز چند پیشنهاد برای تداوم پژوهش‌های تربیتی برای استخراج محتوای شاهنامه ارایه شده است.
با توجه به لزوم درک هوشمندانه شرایط زمان و به پشتوانه پیشینه غنی و پرافتخار  فرهنگی، طبیعی و  انسانی ایران‌زمین و لزوم حفظ هویت ملی و گسترش حس تعلق مردم و به ویژه جوانان به سرزمین ایران و دغدغه ارجاع به الگو‌های بیگانه، نویسنده بر آن است که توجه به تاریخ و بازخوانی فرهنگ و مکنونات فرهنگی، به عنوان نسخه‌ای قابل اجرا و کارآمد، به ماندگاری فرهنگ کمک می‌نماید. یکی از مهم‌ترین ابزار تهاجم فرهنگی، کم‌توجهی به فرهنگ خودی از سوی گردانندگان کشورهایی است که با وجود برخورداری از غنای فرهنگی، از آن غافل‌اند.

 

معرفی کتاب آذربایجان ترک نیست(ترک زبان است)

انتشار کتاب «پان ترکیسم و وحدت ملی ایران»

آشنایی با کتاب «آران، نه آذربایجان؛ ترک زبان، نه ترک»

مقدمه کتاب «تاریخ زبان آذری»

 

مسکو؛ زمستان سرد 1324 /   دکتر هوشنگ طالع

معرفی کتاب PRESS RELEASE

تاریخ تمدن و فرهنگ ایران کهن / دکتر هوشنگ طالع

اقتصاد برای همه / نوشتهٔ لستر تارو - رابرت هایل برونر / ترجمهٔ علی طالع

زیر آسمان زمین / نوشتۀ احمد آل یاسین

گیلگمش / گزارش تیتوس اکهارت / ترجمه‌ی داوود منشی زاده

روز سی تیر، میدان بهارستان / دکتر هوشنگ طالع

ریشه‌های کمونیسم روسی و مفهوم آن / نوشتۀ نیکلای بردیایف / ترجمۀ دکتر عنایت‌الله رضا

 

کتاب تزارها و تزارها از دکتر هوشنگ طالع

 

معرفی کتاب ما و بیگانگان ( خاطرات سیاسی دکتر نصرت‌الله جهانشاه‌لو افشار) / به کوششِ نادر پیمایی

از ما و بیگانگان تا ایران در دوران اسطوره

 

 

قرارداد الجزایر و پی‌آمدهای آن

قرارداد الجزایر و پیامدهای آن / پژوهش دکتر هوشنگ طالع

 

نقدی بر کتاب «جهان نمای تاریخ ایران»

دیرگاهی نیست تا کتابی ارزشمند، در زمینۀ تاریخ و تمدن ایران، با چاپی بسیار نفیس، از سوی انتشارات سمرقند روانۀ بازار شده است به نام «جهان‌نمای تاریخ ایران»، این کتاب دست‌آورد پژوهشی بزرگ و مستند است که به دست نویسنده و پژوهشگر فرهنگ و تمدن ایران دکتر هوشنگ طالع انجام گرفته است. کتاب دارای چند بخش است و یک پیشگفتار که در آن دربارۀ چگونگی شکل‌گیری ایران بزرگ: آریانا، ایرانا، ایران، به گونه‌ای کاملا مستند و علمی سخن رفته است. دنباله نوشتار
 

 

 

فرهنگنامه‌ای برای شناخت زبان آذربایجان پیش از زبان ترکی

از هنگامی که در سال ۱۳۰۴ احمد کسروی تبریزی رساله ای به نام «آذری یا زبان باستان آذربایجان» را در زمینه ی شناخت زبان استان آذربایجان پیش از ورود زبان ترکی بدان منتشر کرد، تا به امروز نود سال می‌گذرد. در این دوران که آهسته آهسته ، درازای آن به یک سده می رسد ، پژوهش در زبان آذربایجان ادامه یافته و انبوهی از کتاب و مقاله در این زمینه منتشر شده است؛ پرتوی که کسروی از خرد خود بر «مسئله ی زبان آذربایجان» افکند ، روشنگر راه پژوهشگران پس از او شد : ادیب توسی ، یحیی ذکا ، محمدرضا شعار ، منوچهر مرتضوی و … دنباله نوشتار

معرفی کتاب «فرهنگ واژگان گویش‌های ایران»

 

تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان

معرفی کتاب مطالعاتی دربارة تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان
استاد فیروز منصوری، پژوهشگر معاصر در کتاب مطالعاتی دربارة تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان، به بررسی تاریخ آذربایجان از زمان ورود سلجوقیان تا روزگار معاصر می‌پردازد. او در پژوهش خود، چنان که رسم رویدادنگاران است تنها به ذکر رویدادها نمی‌پردازد، بلکه با ژرف‌نگری در مبادی رویدادهای تاریخی، در جستجوی دقیق برای یافتن علت این رویدادهاست. دنباله نوشتار

آشنایی با کتاب «مطالعاتی در بارۀ تاریخ، زبان و فرهنگ ‌آذربایجان»

معرفی 2 - کتاب مطالعاتی درباره تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان

 

 معرفی کتاب فدرالیسم در جهان سوم

پژوهش‌های استاد خوبروی پاک بیشتر درباره نقدی بر فدرالیسم، اقلیّت ها، خودمدیری و تمرکز زدائی و همچنین بررسی قانون اساسی پیشین و راه حل های موجود در آن است. دو کتاب نخست، تا زمان انتشار آنان در ایران پیشینه‌ای نداشت. دنباله نوشتار

نگاهی به کتاب «فدرالیسم ‌در جهان‌سوم»

 آشنایی با یک فرهنگنامۀ فدرالیسم

 

معرفی دو کتاب درباره افسانه‌های عامیانه

قصه‌هایی برای کودکان بی‌قصه‌ی امروز (گذری در کتاب افسانه هایی از شمال ایران)

کتاب افسانه‌های ایرانی انتشارات نشر هزار

گوشه‌های پنهان توطئه برای تجزیه مهاباد

روز سی‌ تیر، میدان بهارستان
 

می‌خواهم بچه‌هایم را قورت بدهم / سرودۀ رویا زرین

می‌خواهم بچه‌هایم را قورت بدهم

شناخت شعر

نگاهی به «شعر امروز را چگونه بخوانیم»

آشنایی با عاشقانه‌های یک شاعر جوان

حکایت پر سوز و گداز نقد امروز!

معرفی کتاب آذربایجان و اران(نوشته‌ی دکتر عنایت‌الله رضا)

معرفی کتاب آذربایجان و اران(نوشته‌ی دکتر عنایت‌الله رضا)

معرفی کتاب آذربایجان و اران(نوشته‌ی دکتر عنایت‌الله رضا)

معرفی کتاب آذری یا زبان باستان آذربایجان

 

 گفتنی است با گذری در نمایشگاه کتاب، ناشرانی را می‌توان یافت که کتاب‌هایی در خور اعتنا، در موضوع‌های گوناگون به خریداران ارائه می‌کنند که از آن میان می‌توان به ناشران زیر اشاره کرد:

1. انتشارات یزدان
ناشر کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن دربارۀ فرهنگ ایران

2. شرکت سهامی انتشار
ناشر کتاب‌هایی در زمینه شناخت جنبش ملی شدن صنعت نفت، آثار دکتر پرویز ورجاوند، کتاب‌های دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن، کتاب‌های سید جلال‌الدین آشتیانی در زمینۀ شناخت دین‌های جهان

3. انتشارات سمرقند
ناشر کتاب‌های تاریخ تجزیۀ ایران (دورۀ شش جلدی)، ناسیونالیسم ایرانی، پان ترکیسم (ایران و آذربایجان)، اقتصاد برای همه

4. انتشارات دایرة المعارف بزرگ اسلامی
ناشر دانشنامه به زبان فارسی در زمینه تاریخ و فرهنگ ایران زمین

5. انتشارات آرتامیس
ناشر کتابهای فرمان کوروش بزرگ از احمد نوری، دوران بی‌خبری (دربارۀ تاراج آثار باستانی ایران) از رشید کیخسروی، جشن‌های ایرانی از پرویز رجبی

6. انتشارات هزار کرمان
ناشر کتابهای فرهنگ واژگان گویش‌های ایران، فدرالیسم در جهان سوم، آذربایجان و اران، افسانه‌هایی از شمال ایران، مطالعاتی در بارهٔ تاریخ ، زبان و فرهنگ آذربایجان

7. انتشارات توس
ناشر کتاب‌های یونانیان و بربرها نوشتۀ امیر مهدی بدیع، تاریخ و فرهنگ ایران (گذر از ساسانی تا اسلام) محمد محمدی ملایری، تاریخ هخامنشیان به ترجمۀ مرتضی ثاقب فر

8. انتشارات نگاه
ناشر دیوان شاعران معاصر: حمید مصدق، عماد خراسانی، نادر نادرپور و...

9. انتشارات نامک
ناشر تاریخ ایران باستان حسن پیرنیا، بحران آذربایجان از مصطفی دبیری، قرآن مجید ترجمۀ کریم زمانی

10. دفتر پژوهش‌های فرهنگی
ناشر مجموعۀ «از ایران چه می‌دانم» برای جوانان

11. انتشارات جهان کتاب
ناشر کتاب‌های علم به زبان ساده برای نوجوانان، رمان‌های پلیسی کارآگاه مگره، کتاب‌های احمد اخوت در زمینۀ تجربه‌های نویسندگی

12. نشر میراث مکتوب
ناشر تصحیح‌های جدید از آثار خطی همچون تاریخ‌ها، دیوان‌ها، سفرنامه‌ها

13. انتشارات معین
ناشر کتاب‌های قصه‌های مجید و دیگر کتاب‌های هوشنگ مرادی کرمانی، کتاب تهران قدیم سید جعفر شهری، کتاب سرگذشت تهران از بیژن شهیدی مازندرانی

14. فرهنگستان زبان و ادب فارسی
ناشر آثار ارزشمندى درزمينۀ ادب فارسى‌، زبان‌هاى باستانى‌ و فرهنگ و تمدن ايران اسلامی، اعم از تأليف و ترجمه و تصحيح

15. نشر مرکز
ناشر آثار برجستۀ ادبیات ایتالیا، فرانسه، آمریکا، کتاب هزار و یک شب، آثار قصه و رمان معاصر ایرانی

16. نشر بلخ
کتاب‌هایی در زمینه شاهنامه و فرهنگ ایران

17. نشر ماهی
ناشر مجموعۀ بچه‌های بدشانس، کتاب داریوش و ایرانیان، کتاب‌هایی در زمینۀ زیبایی شناسی، یادداشت‌های آلبر کامو، رمان‌های جومپا لاهیری

18. نشر کارنامه
ناشر کتاب‌های خواب آشفته نفت، قبلۀ عالم، پیامبر دیوانه و فرهنگ‌نامه «کتاب مستطاب آشپزی»

19. انتشارات فروهر
ناشر پژوهش‌های شناخت فرهنگ ایران باستان، زبان‌های ایرانی، دین‌های ایرانی و پژوهش در آیین زرتشت

20. انتشارات فرزان روز
ناشر آثار برجستۀ روشنفکران جهان در زمینۀ فلسفه، تاریخ، سیاست و نقد اندیشه

21. انتشارات قشقایی
ناشر آثار محمد بهمن بیگی

22. انتشارات طهوری
ناشر کتاب‌های تاریخ خانقاه در ایران از محسن کیانی، ارض ملکوت نوشتۀ هانری کربن، تاریخ مختصر زبان فارسی نوشتۀ محسن ابوالقاسمی

23. نشر صمدیه
ناشر کتاب‌هایی در زمینۀ شناخت مسائل و جریان‌های سیاسی جهان معاصر

24. انتشارات ستوده
ناشر آثار سید جواد طباطبایی

25. انتشارات زمستان
ناشر آثار مهدی اخوان ثالث

26. انتشارات پردیس دانش
ناشر کتاب‌های فرمان آتش در کوهستان باختر، از حسین رامتین، مرزهای ایران و ترکیه نوشتۀ معتمد الوزاره، از سیاهکوه تا دربند ذوالفقار نوشتۀ معتمد الوزاره، فرقۀ عدالت ایران نوشتۀ الیور باست و محمد حسین خسرو پناه

28. شرکت توسعه کتابخانه‌های ایران
ناشر زندگی‌نامه‌های بزرگان علم و ادب و هنر ایران و جهان

29. انتشارات خوارزمی
ناشر کتاب‌های دکتر فریدون آدمیت، سفرنامه‌های برجسته اروپاییان، رمان‌های سیمین دانشور

30. موسسه فرهنگ معاصر
ناشر تخصصی فرهنگ‌های دوزبانه

31. انتشارات بهجت
ناشر کتاب‌های تاریخ تحلیلی هنر جهان نوشتۀ اورارد میلر آپجان، تاریخ پرچم ایران (درفش ایران از باستان تا امروز) نوشتۀ نصرت الله بختورتاش، حکومتی که برای جهان دستور می‌نوشت نوشتۀ نصرت الله بختورتاش

32. انتشارات ققنوس
ناشر قصه و رمان فارسی، فلسفه

33. انتشارات آموت
ناشر آثار عبدالرحمان عمادی، قصه و رمان ایرانی

34. انتشارات آشیان
ناشر کتاب‌های آناتومی ویران سازی انسان نوشتۀ اریش فروم، کتاب‌های کریستین بوبن، تاریخ نیروی هوایی ایران نوشتۀ غلامرضا علی بابایی، تاریخ ارتش ایران از هخامنشی تا عصر پهلوی نوشتۀ غلامرضا علی بابایی

35. نشر چشمه
ناشر قصه و رمان معاصر فارسی

36. انتشارات ماهور
ناشر بزرگ آثار موسیقی ایران و جهان

 

انتشارات مرکز پژوهش های کاربردی

آشنایی با پاره‌ای از کتاب های منتشر شده از سوی : انتشارات آرمانخواه

گزارشى کوتاه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللى کتاب تهران

آثار دکتر هوشنگ طالع در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران

یادآوری چند نکته برای بازدید بهتر از نمایشگاه کتاب

بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، چشم به راه کتابخوانان

خبرنامه‌ی بیست و سومین نمایشگاه کتاب تهران

آشنایی با چند کتاب از کتاب‌های بیست وششمین نمایشگاه کتاب تهران (1392)

نگاهی به یک «پیشخوان کتاب» در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

آیا مردم ما کتابخوان شده‌اند؟

کتاب و کتاب‌خوانی

هنر کتاب نخواندن

چند نکته در بارۀ «پیشکش کردن کتاب»

ششمین نمایشگاه کتاب استانی گیلان

گشایش چهارمین نمایشگاه سالانه کتاب دانشگاهی از 25 تا 30 آبان‌ماه 1390 در بوستان گفتگو

یک فهرست کوچک از آثار ارزشمند ناشران شرکت کننده در « یازدهمین دوره ی نمایشگاه یاد یار مهربان » ۱۳۹۲

برگزاری نمایشگاه کتاب « یاد یار مهربان » با ۲۰۰۰۰ عنوان کتاب

گشایش بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 13 تا 23 اردیبهشت‌ماه 1391

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه