خبر
مضرترین روش پخت غذا
- خبر
- نمایش از یکشنبه, 06 مهر 1393 15:21
- بازدید: 3485
یکی از روشهای پخت غذا میتواند به شدت خطرناک باشد...
nike air force 1 low uv | Sneakers Nike Shoes
پژوهشگران از جدیدترین آزمایشها دریافتهاند مواد غذایی که در روغن سرخ میشوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا ۲ برابر افزایش میدهند.
به گزارش جام نیوز، کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکیهایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن میتواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.
بررسیها نشان میدهند، خوردن غذاهای چرب همچنین میتواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دهد. دیابت بارداری در صورت کشف نشدن میتواند منجر به تولد نوزاد زودرس و یا نوزادان با مرگ زودرس شود.
کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس، املت و یا مرغ سرخ کرده را به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کردهاند.