خبر
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش
- خبر
- نمایش از چهارشنبه, 23 مرداد 1392 17:48
- بازدید: 2119
«هل» به عنوان طعمدهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
nike air force 1 low uv | Jordan 1 Retro High OG University Blue (PS) - 134 - AQ2664 - nike shox pet print pages for kids free dinosaur
به گزارش ایسنا، دانه هل باارزشترین طعمدهنده در جهان به شمار میآید زیرا از رایحه غنی و خاصیتدرمانی بیشماری برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانههای این گیاه میتواند بوی بد دهان را رفع کند.
هل برای مقابله با بیماریهای لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار میگیرد.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است.
به گزارش ایسنا به نقل از herb wisdom، بررسیها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش اضطراب و افسردگی و درمان انواع سرطانها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.