یادمان
ارایه آخرین دستاوردهای پژوهشی در نشستهای تخصصی ایرانشناسی
- يادمان
- زیر مجموعه: ديدهبان یادگارهای فرهنگی و طبيعی ایران
- شنبه, 14 اسفند 1389 21:32
- آخرین به روز رسانی در شنبه, 14 اسفند 1389 21:32
- نمایش از شنبه, 14 اسفند 1389 21:32
- بازدید: 2419
وی خاطرنشان کرد:انسان ایرانی که در این خاک متولد و رشد کرده و در حال حاضر در نقاط مختلف زندگی میکند با فرهنگ زاییده شده است واژهای که بسیاری از دانشمندان،انسانشناسان و موخان گفتهاند ریشه آن را در ملل شرق و دشت ایران باید جستجو کرد.
این مقام مسؤول افزود:تمام جوامع بشری از جوامع ابتدایی تا پیشرفته دارای فرهنگ هستند،هر چند فرهنگ صنعتی است جهانی اما در عین حال اکتسابی میباشد و آحاد مردم آن را انتخاب کرده و به عنوان یک باور و اعتقاد آن را میپذیرند.
شیوا تصریح کرد: فرهنگ بزرگترین نیاز جامعه بشری است و عامل اصلی پویایی، نشاط و تداوم حیات جوامع به شمار میرود،امروزه مباحث فرهنگی به عنوان مهمترین عامل در توسعه اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،انسانی و اخلاقی کشور در کانون توجه صاحبنظران ،اندیشمندان و نخبگان قرار گرفته است.
مدیر گروه علمی آموزشی در مرکز امور دورکاری سازمان اظهار داشت:فرهنگ روح همبستگی و تداوم حیات معنوی و وجدان عمومی یک ملت،قوم و سرزمین است.
وی در ادامه به ارائه مباحثی پیرامون اقوام ایرانی پرداخت و گفت:گروه انسانی که در طول تاریخ در یک اقلیم مشخص سکونت کرده و طی قرون متمادی با ویژگیهای جغرافیایی و تاریخی آن اقلیم سازگار شدند اقوام آن اقلیم محسوب میشوند.
شیوا افزود:اقوام در طی قرون متمادی وارد یک سرزمین میشوند و شامل نژادهای مختلفی مانند لولوبی،گوتیها،آریاییها،ترکها و .... هستند.